FIRMELE NOASTRE

bayer-logo-sm
Bayer Construct Zrt. (S.A. )
Bayer Construct Kft., fosta Bajér Kft. este pilonul principal al grupului de firme, care în Ungaria se ocupă cu activitatea de antrepriză generală şi construirea structurilor de rezistență, în domeniul construcţiilor civile. www.bayerconstruct.hu »
Bajer Construction LLC.
Sediul central al societății Bajer Construction LLC se află în Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). Activitatea sa acoperă regiunea Orientului Mijlociu. Firma, este activă şi în prezent și se ocupă de antrepriză generală. www.bayerconstruct.ae »

 

S.C. Bayer Strada S.R.L.
Bayer Strada apărut pe piaţa românească a construcţiilor în anul 2009. Sediul social al societăţii este în Cluj-Napoca. Activitatea firmei acoperă întreg teritoriul României în domeniul lucrărilor de pregătire a terenurilor, construcţiilor de structuri şi a antreprizei generale. www.bayerstrada.ro »

 

Bayer-CFE Zrt.
Firma BAYER-CFE este un grup de firme internațional care oferă servicii în domeniul construcțiilor care este prezent în Ungaria de peste 25 de ani. În asociere cele două societăți, CFE și Bayer Construct Zrt., oferă servicii de dezvoltare imobiliară și antrepriză generală în primul rând în Ungaria și în România. www.bayercfe.com »

 

S.C. Viastein S.R.L. se ocupă cu producţia de pavaje, dale, borduri şi bolţari din beton, de înaltă calitate, cu ajutorul utilajelor automatizate, care oferă soluții moderne la nivel european. Firma cu punctul de lucru în Chichiş (judeţul Covasna), îşi livrează produsele în special pe piaţa din România. www.viastein.ro »

 

viarock-logo
Activitatea principală a firmei S.C. Viarock S.R.L. o constituie exploatarea de agregate şi nisip. Piața țintă a acestei societăți este constituită de firmele de construcţii de infra- şi suprastructuri în special din judeţele Braşov şi Covasna. www.viarock.ro»

 

Viastein Kft.
A doua fabrică de pavaje a grupului de firme, societatea Viastein Kft., va începe activitatea de producție în fabrica din Biharkeresztes, Ungaria începând cu luna mai 2017. Echipamentele moderne de producție respectiv multitudinea metodelor de prelucrare ulterioară a suprafețelor asigură obținerea unei game largi de produse premium, atât în cazul pavajelor cât și a elementelor de gard și decorațiuni. Produsele noastre de înaltă calitate se vor comercializa atât în Ungaria cât și în România. www.viastein.hu »

cegeink