FIRMELE NOASTRE

bayer-logo-sm
Bayer Construct Zrt. (S.A. )
Bayer Construct Kft., fosta Bajér Kft. este pilonul principal al grupului de firme, care în Ungaria se ocupă cu activitatea de antrepriză generală şi construirea structurilor de rezistență, în domeniul construcţiilor civile. www.bayerconstruct.hu »

 

S.C. Bayer Strada S.R.L.
Bayer Strada apărut pe piaţa românească a construcţiilor în anul 2009. Sediul social al societăţii este în Cluj-Napoca. Activitatea firmei acoperă întreg teritoriul României în domeniul lucrărilor de pregătire a terenurilor, construcţiilor de structuri şi a antreprizei generale. www.bayerstrada.ro »

 

COLAS-BAYER Zrt.
În acest moment grupul de firme Colas este leader pe piața de construire a drumurilor publice, a căilor de comunicație feroviară, aeriene și navale și în același timp în dezvoltări urbanistice respectiv în investiții legate de protecția mediului. COLAS-BAYER Zrt. [Societate pe acțiuni de tip închis] este o companie de antrepriză generală, care activează în principal în Ungaria, în domeniul construcțiilor civile și industriale. Ambii proprietari ai acesteia completează într-un mod unic activitatea principală a companiei: Colas Hungária Zrt. își oferă competența profesională în domeniul construcțiilor subterane și al lucrărilor edilitare, iar Bayer Construct Zrt. în cel al construcției de structuri. Cu propriile resurse, compania asigură finalizarea cu succes a celor mai complexe proiecte.

 

BARNES Hungary Luxury Homes Kft. [S.r.l.]
Fondată în urmă cu peste 20 de ani, astăzi compania BARNES este unul dintre cei mai importanți protagoniști pe piața internațională a imobilelor de lux. Având o competență profesională globală, BARNES asigură clienților săi consultanță  cu privire la deciziile acestora în domeniul investițiilor imobiliare internaționale, oferindu-le în același timp și suport local adaptat cererii. Cu sedii în marile orașe internaționale, compania BARNES are reprezentanță și în Budapesta.

 

S.C. Viastein S.R.L.
se ocupă cu producţia de pavaje, dale, borduri şi bolţari din beton, de înaltă calitate, cu ajutorul utilajelor automatizate, care oferă soluții moderne la nivel european. Firma cu punctul de lucru în Chichiş (judeţul Covasna), îşi livrează produsele în special pe piaţa din România. www.viastein.ro »

 

viarock-logo
S.C. Viarock S.R.L.
Activitatea principală a firmei S.C. Viarock S.R.L. o constituie exploatarea de agregate şi nisip. Piața țintă a acestei societăți este constituită de firmele de construcţii de infra- şi suprastructuri în special din judeţele Braşov şi Covasna. www.viarock.ro»

 

Viastein Kft.
A doua fabrică de pavaje a grupului de firme, societatea Viastein Kft., va începe activitatea de producție în fabrica din Biharkeresztes, Ungaria începând cu luna mai 2017. Echipamentele moderne de producție respectiv multitudinea metodelor de prelucrare ulterioară a suprafețelor asigură obținerea unei game largi de produse premium, atât în cazul pavajelor cât și a elementelor de gard și decorațiuni. Produsele noastre de înaltă calitate se vor comercializa atât în Ungaria cât și în România. www.viastein.hu »

cegeink