FIRMELE NOASTRE

bayer-logo-sm
Bayer Construct Zrt. (S.A. )
Bayer Construct Kft., fosta Bajér Kft. este pilonul principal al grupului de firme, care în Ungaria se ocupă cu activitatea de antrepriză generală şi construirea structurilor de rezistență, în domeniul construcţiilor civile. www.bayerconstruct.hu »
Bajer Construction LLC.
Sediul central al societății Bajer Construction LLC se află în Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). Activitatea sa acoperă regiunea Orientului Mijlociu. Firma, este activă şi în prezent și se ocupă de antrepriză generală. www.bayerconstruct.ae »

 

S.C. Bayer Strada S.R.L. a apărut pe piaţa românească a construcţiilor în anul 2009. Sediul social al societăţii este în Chichiş, str. Ilieni, nr.499, jud. Covasna. Activitatea firmei acoperă întreg teritoriul României în domeniul lucrărilor de pregătire a terenurilor, construcţiilor de structuri şi a antreprizei generale. www.bayerstrada.ro »

 

maviz-logo
Ma-Víz Kft. execută lucrări în cadrul proiectelor de mediu şi de construcţii hidrotehnice din Ungaria. www.ma-viz.hu »

 

S.C. Viastein S.R.L. se ocupă cu producţia de pavaje, dale, borduri şi bolţari din beton, de înaltă calitate, cu ajutorul utilajelor automatizate, care oferă soluții moderne la nivel european. Firma cu punctul de lucru în Chichiş (judeţul Covasna), îşi livrează produsele în special pe piaţa din România. www.viastein.ro »

 

viarock-logo
Activitatea principală a firmei S.C. Viarock S.R.L. o constituie exploatarea de agregate şi nisip. Piața țintă a acestei societăți este constituită de firmele de construcţii de infra- şi suprastructuri în special din judeţele Braşov şi Covasna. www.viarock.ro»

cegeink