Manager de laborator de microbiologie alimentară

PozițieManager de laborator microbiologie alimentară
Oferta2500 – 3000 €
LocațieRemetea, Jud. Harghita
Tipul jobuluiFull time

Laboratorul acreditat de testare a apei și a produselor alimentare cu sediul în Remetea, publică un anunț de angajare pentru un post cu normă întreagă de manager de laborator în cadrul laboratorului de microbiologie alimentară.

Cerințe:

Diplomă de licență (biologie/microbiologie/biochimie).

Experiență profesională minimă de 5 ani în laboratorul de microbiologie de mediu  sau de microbiologie alimentară BSL2. Cunoașterea metodelor de microbiologie dependentă de cultivare și a metodelor de biologie moleculară independente de cultivare (PCR – sistem BAX Q7), capacitatea de a efectua și de a supraveghea analizele într-un mod profesionist, în conformitate cu standardele internaționale.

Limbi: limba română avansat, limba engleză mediu, limba maghiara

Cunoașterea sistemelor de management al calității pentru laboratoarele de testare în conformitate cu ISO 17025 

Experiența anterioară cu metode microbiologice standardizate constituie un avantaj.

Competențe necesare: bune abilități de conducere, angajament și acuratețe, dorința de a lucra în echipă, atitudine orientată spre dezvoltare. 

Cunoștințe de MS Office, LIMS la nivel de utilizator.

Responsabilități

Testarea microbiologică a probelor de apă (apă potabilă, apă îmbuteliată, apă de îmbăiere), a materiilor prime alimentare și a produselor finite (lapte și produse lactate, legume congelate rapid, fructe, carne etc.) și a furajelor în conformitate cu metodele standardizate naționale și internaționale. 

Elaborarea, implementarea, menținerea și aplicarea sistemului de management al calității al unității de microbiologie alimentară și auditul intern al proceselor. Alte sarcini includ formarea personalului, predarea metodelor de testare, prezentarea conținutului manualului de calitate personalului de laborator în cadrul sesiunilor de formare internă. 

Verificarea și validarea testelor, după caz. Organizarea și desfășurarea participării laboratorului la teste de competență și la comparații între laboratoare. 

Organizarea activității laboratorului pe baza comenzilor, monitorizarea și asigurarea disponibilității consumabilelor necesare pentru efectuarea testelor. 

Ce oferim

Oferta2500 – 3000 €

Angajare pe termen lung, predictibilă, salariu competitiv, mediu de laborator modern, dotat cu echipamente și instrumente de laborator de ultimă generație. O echipă dinamică și ambițioasă. 

Cei interesați pot depune prin e-mail CV-ul si  scrisoarea de motivație la jobs@nullbayerstrada.ro.