Manager de laborator de analize alimentare

Laboratorul acreditat de analiză a apei și a produselor alimentare cu sediul în Remetea anunță o angajare pentru un post full-time de Manager de laborator în cadrul unui laborator de analize alimentare.

Cerințe:

Diplomă de licență (chimist/biochimist).

Experiență profesională de 5 ani într-un laborator de analiză a produselor alimentare.

Cunoașterea metodelor analitice pentru analize calitative și cantitative (de ex. spectroscopie, titrare, metoda Kjeldahl și GC-MS), capacitatea de a efectua și de a supraveghea măsurători în mod profesionist, în conformitate cu metode standard sau specifice.

Limbi: limba română nivel avansat, limba engleză mediu

Cunoașterea sistemelor de management al calității ISO 17025 în laboratoarele de testare și experiența anterioară de lucru cu metode standardizate de analiză a produselor alimentare constituie un avantaj. Cunoașterea temeinică a metodelor GC-MS și Kjeldahl ar reprezenta un avantaj suplimentar pentru obținerea acestui post.

Competențe necesare: bune abilități de conducere, angajament față de acuratețe, dorința de a lucra în echipă, atitudine orientată spre dezvoltare.

Cunoștințe de MS Office, LIMS la nivel de utilizator.

Responsabilități:

Chimia analitică a probelor de apă (apă potabilă, apă îmbuteliată, apă de îmbăiere), a materiilor prime alimentare și a produselor finite (lapte și produse lactate, legume congelate rapid, fructe, carne etc.) și a furajelor, pe baza metodelor standardizate naționale și internaționale.

Elaborarea, implementarea, menținerea și aplicarea sistemului de management al calității în laboratorul de analiză a produselor alimentare și auditul intern al proceselor. Sarcinile suplimentare includ formarea personalului, predarea metodelor de testare, prezentarea conținutului manualului de calitate personalului de laborator în cadrul sesiunilor de formare internă.

Verificarea și validarea testelor, după caz. Organizarea și desfășurarea participării laboratorului la teste de competență și la comparații între laboratoare.

Organizarea activității laboratorului pe baza comenzilor, monitorizarea și asigurarea disponibilității consumabilelor necesare pentru efectuarea testelor.

Ce oferim:

Angajare pe termen lung, predictibilă, salariu competitiv, mediu de laborator modern, dotat cu echipamente și instrumente de laborator de ultimă generație. O echipă dinamică și ambițioasă. Mediu de sprijin.

Aplicarea se depune prin e-mail. Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți CV-ul sau scrisoarea de motivare la jobs@nullbayerstrada.ro.

Termenul limită pentru depunerea cererilor: 31 martie 2022.

Termenul limită pentru evaluare: 30 aprilie 2022. Postul poate fi ocupat, după evaluare, cel mai devreme din 2 ma