Asistent laborator

Laboratorul acreditat de testare a apei și a produselor alimentare cu sediul în Remetea (jud. Harghita), publică un anunț de angajare pentru un post cu normă întreagă de Asistent laborator în cadrul laboratorului de microbiologie alimentară.

Cerințe:

  • Diplomă de licență (biologie/microbiologie/biochimie);
  • Experiență profesională minimă de 2 ani în laboratorul de microbiologie de mediu sau de microbiologie alimentară nivel BSL2. Cunoașterea metodelor de microbiologie dependentă de cultivare și a metodelor de biologie moleculară independente de cultivare (PCR), capacitatea de a efectua analizele într-un mod profesionist, în conformitate cu standardele ISO;
  • Limbi: limba română avansat, limba engleză mediu;
  • Cunoașterea sistemelor de management al calității pentru laboratoarele de testare în conformitate cu ISO 17025 și experiența anterioară de lucru cu metode microbiologice standardizate constituie un avantaj;
  • Competențe necesare: angajament și acuratețe, dorința de a lucra în echipă, atitudine orientată spre dezvoltare;
  • Cunoștințe de MS Office la nivel de utilizator.

Responsabilități:

  • Analiza microbiologică a probelor de apă (apă potabilă, apă îmbuteliată, apă de îmbăiere), a materiilor prime alimentare și a produselor finite (lapte și produse lactate, legume congelate rapid, fructe, carne etc.) și a furajelor în conformitate cu metodele standardizate naționale și internaționale.

Ce oferim:

Angajare pe termen lung, predictibilă, salariu competitiv, mediu de laborator modern, dotat cu echipamente și instrumente de laborator de ultimă generație. O echipă dinamică și ambițioasă. Mediu de sprijin.

Aplicarea se depune prin e-mail. Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți CV-ul sau scrisoarea de motivare la jobs@nullbayerstrada.ro.

Termenul limită pentru depunerea cererilor: 31 martie 2022.

Termenul limită pentru evaluare: 30 aprilie 2022.

Postul poate fi ocupat, după evaluare, cel mai devreme din 2 mai.